lauantai 16. toukokuuta 2009

Tiedusteluretki

Tein tänään iltapäivällä pikaisen visiitin suolle. Tarkoitus ei ollut kuvata oikeastaan mitään, vaan käydä vain hieman kävelemässä. Retkellä oli kuitenkin myös selkeä tarkoitus, olin nimittäin päättänyt tiedustella sopivan reitin piilolle ensi viikon suomiittiä silmälläpitäen. Yksinään kulkiessa ei ole niin väliä vaikka joutuisi hieman "hakemaan" sopivaa reittiä, mutta isommalla porukalla se ei ole kovinkaan hauskaa. Samalla pääsin tarkistamaan missä kunnossa piiloni on taas hieman pitemmän käyttötauon jälkeen. Olikin hyvä että kävin tarkistamassa tilanteen, aiemmin käyttämäni reitti oli melko upottavassa kunnossa, joten hain vaihtoehtoisen reitin hieman sivummalta. Piilokin oli kärsinyt hieman vaurioita viime päivien kovissa tuulissa, piilon päälle viritellyn naamioverkon kiinnitykset olivat pettäneet ja koko verkko oli yhtenä myttynä piilon kulkuaukon edessä:
Virittelin verkon takaisin paikalleen ja parantelin muutenkin hieman verkkojen kiinnityksiä. Saman tien virittelin sitten verkot hieman isommalle alalle piilon viereen, hyödynsin puita verkkojen kiinnityksiin ja verkkojen nostamiseen hieman korkeammalle. Nyt on tilaa pitää miittiä, kaikille löytyy sopivasti paikka verkon alta ja kuvaus- ja tähystysaukkojakin pitäisi riittää.
Mitäs mieltä olette, kelpaako?

2 kommenttia:

jussi kirjoitti...

Ehkä tonne uskaltaa, vaikka ei jääkaappia olekkaan.

karvakuono: kirjoitti...

Tähän aikaan vuodesta tonne saa jääkaapin helposti, kaivaa vaan hitusen pintaa syvemmälle niin jo on viileetä. Pysyy ne Karhut talviunes tarvittaes.