perjantai 15. toukokuuta 2009

No jopas.

Pari päivää on mennyt ja tämä läppäri taitaa peräti toimia. Ei ainakaan sammahtele enää itsekseen. Hyvä näin. Olenkin näköjään melkoinen velho kunnostamaan näitä vehkeitä. Pitäisiköhän perustaa firma, jos rupeasin sivuhomminani puhdistelemaan kahvitahroja ihmisten tietokoneiden sisältä?

Pikkulikat ovat olleet koko viikon kipeinä. Ensin Susanna oli kuumeessa. Kuumeen laskettua ajateltiin että hyvä, mikäs tässä. Vein tytöt päiväkotiin ja ehtivät olla noin tunnin kun puhelin soi ja päiväkodista ilmoitettiin Tiinan olevan vuorostaan kuumeessa. Menin hakemaan Tiinaa kotiin ja kuulin samalla Susannan mahan olevan sekaisin. Eihän siinä sitten muuta voinut kuin tuoda Suskukin kotiin. Nyt ovat molemmat sitten poteneet mahatautiaan koko viikon. Tänään taitaa olla ensimmäinen päivä kun alkavat olla suunnilleen kunnossa, mutta hoitoon ei ole vielä asiaa. Minulla taas olisi ollut melko tärkeää menoa tälle päivälle, mutta minkäs teet, kyllähän nuo naperot menevät kaiken muun edelle. Olin nimittäin saanut kutsun TÄMÄN näyttelyn kutsuvierastilaisuuteen tälle päivälle. Tuolla on kaiken muun lisäksi esillä jonkin verran minun ottamiani valokuvia virkakoirista. Jos aikaa ja intoa riittää, käykää katsomassa. Itse ajattelin poiketa paikalla jossakin välissä kesän aikana kun ajelemme taas länteen päin sukuloimaan.

2 kommenttia:

NuPS kirjoitti...

Oi voi... Pikaista paranemista pikkutytöille. Meillä sairastettiin viime- ja toissa viikolla. Ja tuota vatsaflunssaa se meilläkin oli. Juho oli melkein viikon kipeenä, Sanni pääsi onneksi helpommalla.

Terkkuja koko konkkaronkalle ja nähdään taas...

karvakuono: kirjoitti...

Kiitos. Pikkulikat on jo ihan kunnossa, mutta tänään pukkasi sitten illalla Nealle korkean kuumeen. Eiköhän tuo kiertäne taas koko perheen läpi niinku näillä on tapana.