keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Joo-o

Ei tämä kannettava tainnutkaan tulla ihan kuntoon. Katkaisee virrat itsekseen, johtuu ilmeisesti siitä että kuumenee liikaa. Ainakin tuntuu takaosastaan kovin kuumalta aina silloin kun tekee tuon yllättävän sammumisen. No, ei hätää. Kannet auki ja jatketaan puhdistelua, ilmeisesti sähköä menee vielä jossakin kohdassa väärään aikaan väärään paikkaan jotain kahvitahraa pitkin. Voi tietysti olla myös että kasasin tämän jotenkin väärin eikä ilma pääse kiertämään tuolla sisällä tarpeeksi ja siksi kuumenee liikaa. Ehkä tämä vielä tulee kuntoon.

Rakas vaimoni kyllästyi jo tämän temppuiluun ja tilasi itselleen uuden kannettavan. Taidan yrittää olla kiltti poika lähiaikoina, jos minäkin saisin sitten käyttää sitä uutta konetta kun posti sen tuo. Tiedän ainakin joutuvani laittamaan sen käyttökuntoon, eli voin aivan hyvin samalla tehdä siihen itsellenikin tunnukset, vai mitä?

Olisi kyllä sääli joutua luopumaan tästä vanhasta läppäristä, eihän tämä kummoinen vehje ole, mutta silloin kun vielä toimi ajoi asiansa enemmän kuin hyvin minun käytössäni.

Ei kommentteja: