tiistai 8. syyskuuta 2009

Tiedusteluretki tornille

Käväisin pikaisesti suon laidalla sijaitsevalla lintutornilla. Reissuun oli ihan selkeä syy, halusin tietää ovatko kurjet vielä samoilla seutuvilla kuin edellisellä retkelläni. Tämä tieto taas kiinnosti sen vuoksi että menin Jussille uhoamaan että pystyisin järkkäämään hänet riittävän lähelle kurkia...

Kuten aina, ylpeys käy lankeemuksen edellä. Ainakin tänä iltana paikalle saapuneet kurkiparvet tuntuivat viihtyvän suon luoteiskulmalla. Paikkaan on piilolta matkaa äkkiä arvoiden reilu 600 metriä. Huono juttu. Nyt pitäisi sitten miettiä siirränkö piilon, viritänkö jonkin toisen piilon vai luotanko siihen että ruokailevat tuon suon kulman tyhjäksi näiden parin päivän aikana mitä tässä on ennen seuraavaa kuvausreissua ja tulevat sitten piilon lähettyville. Vaikeita päätöksiä. Pitäisi tietää mihin aikovat laskeutua että osaisi olla oikeassa paikassa kun tulevat.

2 kommenttia:

jussi kirjoitti...

pidä piilo paikallaan, viedään niille safkat siihe viereen?? ;D

Saan sen kenkon TC:n messiin, joten polttovälini on miltei 400mm ;D

perjantaita odotellessa..

karvakuono: kirjoitti...

400mm ei vaan riitä tolle matkalle. Pitää päästä sinne missä tirpat on. Käyn varmaan tänään illalla Nean kans katsomas tornista miltä tilanne näyttää. Siirrän sit huomenna jos siltä näyttää.