sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Pieni kysely

Noin vuosi bloggausta on nyt takana ja tekstejä on tullut (tämä mukaanluettuna) 83 kappaletta. Laskurin mukaan blogia on ladattu näkyviin 5300 kertaa. (ja rapiat päälle) Tuo laskuri on sinällään vähän hölmö, että se kertoo vain latauskertojen määrän, ei esimerkiksi eri kävijöitä. Siksi ajattelinkin kysyä ihan näin blogiteksissä että ketkä tätä oikein lukevat? Muutamia tuttuja kuvaajia tiedänkin, heiltä kun on aina välillä tullut kommenttejakin näihin löpinöihini. Mutta entäs kaikki muut? Keitä te olette? Seuraatteko säännöllisesti vai ihan satunnaisesti? Miksi käytte ainakin välillä katsomassa tätä blogia ja miten olette tämän löytäneet?

Vastauksistanne etukäteen kiittäen.

11 kommenttia:

jussi kirjoitti...

Tuo projektin etenemien on ruvennu kiinnostamaan enemmänki. En mä muuten tiedä..kuha käyn. Kiva kuikuilla muiden kuvia,joissa on joku linja. ja nopee vilasta, kun bookmarkista näkee heti onko päivittän.

Blogi maailma on siitä typerä, että se on vain typerä.. no..ni..selitän joskus vähemmän väsyneenä.Ihan turhaa ja itekki pitän kuvablogia parisen vuotta.

Tiesitkö muuten, että kuvaajat on harrasteryhmistä ahkerin bloggaaja. Jos kuvaat, todennäköisemmin bloggaat, kuin vaikka jos ööh.. nypläät pitsiä.



/J

muuten, elääkö FG viel?

karvakuono: kirjoitti...

Joo-o, sut ja pari muuta mä tiesinkin ja jossain määrin ehkä niitä syitäkin miksi käytte kattomas. Tiedä sitten onko noissa kuvissa mitään linjaa, laatua niis ei ainakaan ole. Projekti etenee, aina ei tosin tule siitä kirjoiteltua, enemmän on noita "kävin maastossa ja kuvasin" -tekstejä. Pitäisi projektista kiinnostuneille laittaa vähän useammin ja tarkempaa tietoa siitä missä mennään.

Kyselyä laittaessani mietin lähinnä noita kaikkia muita. Jos uudelle tekstille tulee parissa tunnissa hieman yli 200 latausta tuohon laskuriin, kyllä sen joku muukin on lukenut. Tämä on ääriesimerkki, mutta näinkin on käynyt.

Kuvaajien bloggausintoon on mielestäni aika looginen selitys, mikäs sen helpompi tapa esitellä kuviaan kuin tämä? Ei maksa mitään ja kuvat saa helposti kaikkien töllisteltäväksi. Kyllä niillä pitsinnyplääjillä, kakunpaistajilla ja muilla harrastajilla on bloginsa, mutta intoa varmaan jossakin määrin lannistaa tieto siitä että harrastusta esitelläkseen pitää kuvata... eihän sitä valmista pitsityötä muuten saa blogiin näkyviin, vai saako?

FG elää ja voi hyvin. Se oli joku tilapäinen tahmaus, nyt raksuttaa taas kuin ei mitään.

pekka kirjoitti...

Käyn blogissa satunnaisesti silloin tällöin, koska retkeilen samalla suolla.

Anonyymi kirjoitti...

No, mä käyn muuten vaan kurkkimassa, mitä puuhaat, vanhaa mielekiintoani tai jotain ... ;@

virus kirjoitti...

Mie en ymmärtäny kysymyksii enkä muista miks käyn tääl. Vai käynks mie etes? Ku mie en muista. Laita laskuriks Sitemeter nii saat tietää kaikenlaista vierailijoista. Helppo laittaa ja aika kattavat tilastoinnit.

hapien kirjoitti...

Tuleehan tätä blogia ja kuvia seurattua. Aktiivisemmin aina kun on tapahtumia tiedossa ja verkkaiseen tahtiin muulloinkin.

karvakuono: kirjoitti...

Kiitokset kaikille vastauksista. Jussi & virus olivatkin tiedossa ja hapieninkin epäilin toisinaan täällä poikkeavan.

Pekka oli yllätys, oli päässyt jo ihan unohtumaan että joskus tuli vaihdettua tietoa luontotuvan puolella. Mukava tietää että joku muukin kulkee minulle niin tärkeäksi muodostuneella alueella.

Anonyyminä pysyttelevän vanhan tuttuni lukuinto on iloinen yllätys, muista laittaa kommentteja jatkossakin ;)

Anonyymi kirjoitti...

No aina välillä joskus tarkalleen ilmaistuna tulee vierailtua tarkistamassa uusimmat höpinät.
Jaa kukako? No se kahviksen tuntema Seppo sieltä ircistä :)
Joskus jopa harkitse suomiitissä poikkeamista kun välimatkaa on vain kohtuullisesti täältä lpr:stä, mutta jäi muiden kiireiden takia väliin (siis hallitus keksi muuta kiireitä).

Heli kirjoitti...

Käyn minäkin. Olen huono kommentoimaan, mutta katselen ja lueskelen silti. Omakuvaprojekti ottaa nykyään aikansa, en jaksa edes omaa blogiani päivittää. Toisaalta, kunhan saan valmiiksi noita panoraamoja sitten taas. Josko sitten samalla myös intoutuisin myös enemmän vierailemaan toistenkin blogeissa.

Ai niin, että miksi vai? "Tuttujen" blogeja on kiva seurata.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiinnosta seuraan ja kuvathan kiinnostavat aina toista kuvaajaa- sulla on hienoja kuvia!

Unknown kirjoitti...

Käyn, kun muistan. Muiden kuvia on kiva katsella ja höpinöitä lueskella. Jatka vain.