tiistai 14. heinäkuuta 2009

Vihdoinkin maastoon

Tänään pääsin sitten alkuillasta käväisemään maastossa. Nea lähti mukaan. Hieman epäilytti ottaa 5 vuotiasta matkaan, tarkoitus oli kuitenkin mennä ihan suolle asti. Epäilin hieman jaksaisiko likka tallustella raskaassa maastossa kovinkaan pitkälle. Kurvasimme tuttuun paikkaan hakkuuaukon reunalle ja seurasimme traktoriuraa suon laidalle. Alussa meitä molempia taisi hieman jännittää riittäisikö pienen tytön pienen saappaan varsi, mutta kun huomasimme että hyvin sujuu, kiertelimme ja katselimme ja otimme kuviakin. Piilolla käydessämme huokaisin helpotuksesta, reilun kuukauden käyttämättömyyden jälkeenkin piilo oli paikallaan ja hyvässä kunnossa. Kotimatkalla Nea totesi että oli tosi kivaa, pitää kuulemma käydä toistekin vaikka jaloissa kyllä "hieman tuntuukin." Päivän kuvat:

3 kommenttia:

jussi kirjoitti...

Heh..Selkeesti isin tyttö vol 2-postaus. Liekkö laukussa ollu postaus jostain hiihtoreissusta..

Eipä ole ihme että vähän tuntui, kun isommatkin miehet tuolla kompuroivat ja kiroavat.

BTW..kannattaa vähän varoa, kohta on joululahja listalla D40 ja 500/4 VR, kun ei pokkarilla saa muita kuin käpymakroja.

Mutta kaikkiaan hellyttävä postaus. Mä käyn van kaljun kanssa kuvaamassa. Ja sanoinkin ettei se piilo sieltä häviä, sen verran on hyvin kiinni ja ilkivaltaa harrastavat teinit ei tuonne eksy!

karvakuono: kirjoitti...

Joo, talvella oltiin tuol samal paikal hiihtelemäs ja siitä taisin kuvan laukkuun laittaakin.

Likka ois halunnu järkkärin heti ekaks kameraks, mut saatiin sovittua että alottaa nyt tol pokkaril ensin.

Nea oli kyl melkosen päättäväinen, piilolle asti piti päästä vaikka välillä vähän kompuroikin. Tänään jo kyseli koska pääsee uudestaan.

Piilon kiinnitysten pitävyys kyllä vähän epäilytti. Kyllähän ne narut puissa pysyy, mutta kun toinen pää on vaan melko hepposilla kiiloilla tosi pehmeessä turpeessa ni ei oikein voi luottaa ettei pääsis joku kerta koval tuulel irtoamaan.

jussi kirjoitti...

Se siitä omasta ajasta.. ;D

Uutta harrastusta kehiin..