maanantai 3. elokuuta 2009

Vadelmia ja hyönteisiä

Tarkoitukseni oli mennä poimimaan mustikoita. Ensin en oikein saanut itseäni liikkeelle aamulla ja sitten kun pääsin maastoon, huomasinkin että voisin keskittyä vadelmiin pariksi tunniksi ja jättää mustikat seuraavalle päivälle. Vadelmien poimimisen lomassa jatkoin harjoituksia ökkömönkiäisten kuvaamisessa, projekti kun huutaa niitäkin kaiken muun lisäksi.
Päivän kuvasaldo:

2 kommenttia:

jussi kirjoitti...

3 ja 7 sommittelu miellyttää. Varsinkin kolmosen lähtevä-fiilis.

Vitosen sekoittava liike-epäterävyys toimii jopa. Harvinaista, mutta kimalaisesta ei saa tolkkua paljaallakaan silmällä joten sopii ideaan.

Muu setti jää taas näiden alle selkeästi.

Mitähän hittoa mä näistä ymmärrän.. no kuitenki, ötököitä. Minusta makrokuvissa varsinkin pitää olla joku jippo/kikka,koska muuten ne on vaan niin samanlaisia kuin kaikki muutkin.

Makroilla tuppaa jossain määrin olla samaa "ominaisuutta" kuin mv-filkka kuvassa. Se on hieno koska se on makro, vaikka se doffikuva lehdestä olisi ihan samanlainen sekamelska kuin kaikissa muissakin doffikuva-lehdestä ruuduissa..

karvakuono: kirjoitti...

Totta turiset. Olen ihan samaa mieltä siitä, että ei makrokuva ole hieno siksi että se on makro, vaan siksi että se on hieno makrokuva. Onko nämä nyt sitten makroja, en tiedä. Ötökkäkuvia ne kuitenkin ovat. Palautteesta lämpimät kiitokset, tarvitsen sitä. Kuten tuossa alkuperäisessä tekstissä totesin, näiden ideana oli opetella / harjoitella tuota öttiäisten kuvaamista, johtuen ihan puhtaasti suo projektin vaatimuksista. Näitä on hyvä treenailla tuossa marjoja poimiessa, siinä kun ehtii huomata pieniäkin asioita. ;)