perjantai 6. huhtikuuta 2012

Vähän myöhässä

Lähdimme Nean kanssa liikkeelle hieman liian myöhään, pimeydestä ei ollut enää tietoakaan kun lähdimme hiihtämään kohti piiloa. Lähestyessämme piiloa näimme 30 - 40 teertä pitämässä peliään aivan piilomme vieressä. Kun pääsimme lähemmäs, teeret odotetusti lähtivät lentoon ja hävisivät näkyvistä. Asetuimme ns. "taloksi" piiloon: lämmintä vaatetta päälle, kuvauskalusto valmiiksi ja eväsleipiä ja teetä napaan. Toista voileipää mutustellessemme kaksi joutsenta laskeutui aivan piilon viereen. Pitihän niistä muutama kuva ottaa:
Nean touhuja ja intoa kuvata oli ilo katsella, parilla joutsenella saatiin korvattua menetetyt teeret vallan mainiosti:
Kun jo alun perinkin kuvaamisen kannalta hieman kehno sää huononi entisestään yltyvän tuulen ja lumisateen myötä, päätimme pistää varusteet kasaan ja hiihdellä takaisin autolle.
Nea pysähtyi matkan varrella muutamaankin otteeseen havaittuaan hangen pinnalla jotakin mielenkiintoista ja ehkäpä kuvaamisenkin arvoista:
Tässä lyhyt läpileikkaus Nean aamun aikana ottamista kuvista:
Ei siis kaikkinensa ollenkaan huono reissu, vaikka teeret jäivätkin tällä kertaa kuvaamatta. Harmittavasti Nea on ilmiselvästi saanut saman taudin kuin kaksikolla oli viikko sitten, vähän sen jälkeen kun pääsimme kotiin, tytöllä oli kuumetta 39 astetta ja olotila sen mukainen. Ja meillä kun oli tarkoitus mennä ottamaan teeristä revanssi vielä tässä pyhien aikana. Näyttää siltä että joudumme sitä retkeä hieman siirtämään.

3 kommenttia:

NuPS kirjoitti...

Hienoja otoksia Nealta, etenkin tuo missä isiä lienee vähän "salakuvattu". Teillä on aivan ihana yhteinen harrastus, josta on iloa teille molemmille. Pikaista paranemista pikkuneidille ja toivottavasti pian pääsette taas yhdessä kuvailemaan.

nina kirjoitti...

Huomaa hyvin, että meidän neiti viihtyy luonnossa... :D

jussi kirjoitti...

Nean kuva sinusta puun vierellä usvan seassa on hieno!