torstai 26. maaliskuuta 2009

Kyllästyttää

Viihdyn netin eri keskustelufoorumeilla, erityisesti kameralaukussa on tullut vietettyä paljonkin aikaa aina välilä. Laukussa on yleensä ollut ihan mukavia juttuja, paljon asiaa kuvaamisesta ja paljon ihan muuta kuvaamiseen liittymätöntä juttua. Yleensä porukalla on ollut ihan ok asennekin siellä, pipo ei ole ollut turhan kireällä mutta ihan selkeitä asiattomuuksia ei ole kuitenkaan suvaittu. Oikein mukava paikka siis.

Mutta. Viime aikoina tilanne on hieman muuttunut. Osa porukasta tuntuu vetävän herneitä nenuun pienestäkin kritiikistä kuviensa osalta. Osa porukasta taas heittää "kritiikkinä" selvää henkilöön kohdistuvaa pottuilua. Jotkut taas sotkeentuvat kaikkiin mahdollisiin keskusteluihin vaikka mitään vähääkään järkevää, asiaan liittyvää sanottavaa ei olisikaan. Muutamat harvat vielä sotkevat jo valmista soppaa muistaen joka välissä kehua itseään ja tekemisiään.

Nämä kaikki edellä luettelemani tyypit kun saatetaan yhteen niin tietäähän sen mitä siitä tulee. Tyydyn vain toteamaan että ilmapiiri on lyhyessä ajassa muuttunut melkoisen riitaisaksi. Henkilökohtaisesti minua alkaa kyllästyttää lukea tuommoista tyhjänpäiväistä kiukuttelua ja toisille vittuilua. Onko se nyt niin kauhean vaikeata olla asiallinen ja mahdollisesti jopa ystävällinen tai edes kohtelias?

Ulkona on sen verran hyvä ilma, että jättäisitte porukalla foorumille kirjoittelun vähäksi aikaa kokonaan ja suksisitte vaikka suolle. Niin minäkin taidan tehdä, kun taas saan vähän vapaata töistä ja kotihommista.

2 kommenttia:

virus kirjoitti...

DelMonte-mies kehottaa jättämää nää voorumit omaa arvoosa. Älä mee sinne, sillähän tosta selvii. Mie en oo jaksanu enää pitkii aikoihin noita touhuja. Joskus saatan kipata jonku kuvan tönittäväks, mut siinä se. Valokuvaamiin on paljo kivempaa ku jättää noi hörhöilyt pois.

karvakuono: kirjoitti...

Totta turiset. Jotenkin tuli vaan mitta täyteen, vaik en oo jaksanu enää vähään aikaan aktiivisesti noita seurailla. Aika on kulunut enemmän tuolla maastossa kulkien kuin foorumeilla ja kevään edetessä taidan jatkaa samalla linjalla varmaan entistäkin enemmän.