lauantai 15. marraskuuta 2008

Kirje Joulupukille


No niin, taas se on alkanut. Joulunodotus kaupoissa, meinaan. Ainakin nämä meidän lähialueen marketit ovat jo joulukoristeita pullollaan. Siitä intoutuneena päätin kirjoittaa kirjeen Joulupukille:

Rakas Joulupukki,

Tyttäreni pyysivät minua kirjoittamaan sinulle puolestaan viime viikolla, mutta senhän sinä jo tiesitkin, sillä ovathan kirjeet jo ehtineet perille sinne korvatunturille. Itse ajattelin ottaa pienen riskin ja luottaa siihen että siellä tunturissakin ehditään seuraamaan myös näitä blogeja, kaiken muun kiireen keskelläkin.

Olen yrittänyt olla kiltti koko vuoden, ihan oikeasti. Vaikka olen välillä rellestänyt kavereiden kanssa ja joskus kiukutellutkin, olen kuitenkin pyrkinyt aina tekemään niinkuin on oikein. Aina se ei ole ollut helppoa, mutta olen kuitenkin yrittänyt parhaani.

Toivoisin kovasti joululahjaksi hieman pitempää pinnaa. Tarvitsisin sitä aina välillä töissä kun asiakkaat käyttäytyvät kuin täydet ääliöt ja ylemmät esimieheni puhuvat hienoja fraaseja kasvavista tulostavoitteista samalla kun kertovat yhä vain supistuvista resursseista. Eikä pitkästä pinnasta perheelliselle miehelle ole koskaan haittaa kotioloissakaan, vaikka sillä suunnalla yleensä aika mukavasti meneekin. Pitkästä pinnasta olisi myös kovasti hyötyä valokuvausharrastuksessa, etenkin luontokuvien ottamisessa. Lisäksi tarvitsisin voimia ja terveyttä jaksaakseni painaa pitkiä työvuoroja joiden avulla saan tienattua kuukausipalkkani, minkä käytän sitten perheeni hyväksi parhaan ymmärrykseni mukaan.

Mikäli suinkin kykenisit toteuttamaan nämä pari pientä toivettani, uskoisin pärjääväni taas vuoden verran eteenpäin.

Kiitokset jo etukäteen ja näkemisiin jouluaattona,

Karvakuono.

2 kommenttia:

virus kirjoitti...

Ootko huomannu, että tää päivittyy toooooooosi hitaasti?

karvakuono: kirjoitti...

Joo, oon. On ollu ihan pikkuuuuseeen kiireitä. Pari kuvaa ja niihin liittyvät tekstit odottelis et saisin ne jossain vaiheessa ympättyä koneelle ja sitten tänne.