tiistai 28. syyskuuta 2010

Tavallisesta poikkeavia valmisteluja

Huomenna pitäisi työpäivän jälkeen ottaa taas kuvia. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ole luontokuvista, vaan erääseen kalenteriin tulevista henkilökuvista. Reppuun tulee siis kaluston lyhyempi repertuaari optiikan osalta, vähän valaistusta ja siihen liittyvää rompetta. Tuleekohan tästä taas mitään muuta kuin sanomista?

2 kommenttia:

jussi kirjoitti...

mitä mitä mitä?

ensinnäkin mä kommentoin tätä jo viimeyönä!?

Toisekseen, mitä mitä mitä tekee suofotari, potretteja?! Oisin voinut jättää sulle kaikkea kivaa lauantaina kun lähdin kouvolasta, jos tämä olisi tullut puheeksi vain.

karvakuono: kirjoitti...

Äh. Kaikkeen sitä tuleekin lupauduttua heikkona hetkenä. Kyse ei ehkä ollut niinkään "potreteista" kuin "hieman huvittavista, toiminnallisista henkilökuvista" tai jotain semmosta. Ihan ok setti siitä varmaan tulee, kunhan saan nuo kuvat photaroitua jollekin mallille.

Siihen että olet mahdollisesti kommentoinut tätä jo yöllä, eikä kommenttisi ole näkynyt täällä heti, en valitettavasti voi vaikuttaa. Bloggeri tekee just niinku bloggeri haluaa, en ymmärrä siitä hölkäsen pölähtämää. Osaan juuri ja juuri laittaa tekstit ja kuvat näkymään täällä...