keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Vihdoinkin!

Joskus tuntuu siltä että joku homma ei vaan etene. Minulle kävi siten tuon verstaan siirron kanssa, homma ei edistynyt ja päivät vaan kuluivat. Mielessä poltteli koko ajan "piiloprojekti" jonka käynnistämiseen tuo verstas piti saada kuntoon. Milloin työt, lastenhoito tai muut vastaavat "pakolliset" menot menivät kiireellisyydessä ohitse, ja homma ei vain edennyt.

Nyt on kuitenkin valmista:

Kuvassa näkyvät styroxit, rimat ja koiratarhaan nojaavat levyt ovat piiloprojektin materiaaleja. Vasemmassa takanurkassa näkyy pöydällä epämääräinen läjä, siinä olisi erilaisia ruuveja, kannattimia ja kiinnitystarvikkeita jotka pitäisi lajitella omiin lokeroihinsa. Päätin laittaa kaikki "miljoonalaatikkoon" päätyneet tilpehöörit takaisin paikoilleen. Kuvan keskivaiheilla on hyllyillä vielä hieman tilaa, paikka on varattu maaleille, liimoille ja sen tyyppisille purnukoille, pitäisi kohta mennä hakemaan em. purnukat sisältävä laatikko tuolta vanhalta pajalta. Sitten olisikin kaikki paikallaan. Hyvähän siitä lopulta tuli, vaikka kestikin.

3 kommenttia:

virus kirjoitti...

Nyt kun oot päässy hyvään vauhtiin niin rakenna toinen talo siihen takapihan puolelle. Ihan vaan varmuuden vuoks.

karvakuono: kirjoitti...

En taida jaksaa, mihin hittoon sitä toista taloa tarttis, ku entisessäkin on ihan liikaa nurkkia imuroitavaksi?

virus kirjoitti...

Kyl näin taantuman alla kannattaa rakentaa, telkkarissakin on sanottu sillee. Onhan sulla se pölynimurinkuljettaja siel.